Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Викинутий плід, який знайшли біля Львівського державного обласного перинатального центру, міг хтось принести – Ірина Микичак

Правоохоронні органи встановлюють походження розчленованого плоду ненародженої дитини, який знайшли на смітнику біля Львівського державного обласного перинатального центру, що на вулиці Джорджа Вашингтона, – про це «Гал-іnfo» повідомила начальник відділу охорони материнства і дитинства ГУОЗ ЛОДА Ірина Микичак.
 За її словами, вчора, 18 грудня, головний лікар Львівського державного обласного перинатального центру Лариса Янів викликала міліцію для розслідування цієї справи. Також вчора провели судмедекспертизу і порушили кримінальну справу. «Ніхто не впевнений, що викинутий плід, який знайшли біля перинатального центру, потрапив туди з медичного закладу, швидше за все, його туди хтось приніс», – сказала Ірина Микичак.
Нагадаємо, що деякі мас-медіа повідомили про те, що на смітнику біля перинатального центру на вулиці Джорджа Вашингтона було знайдено розчленований труп ненародженої дитини.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ