Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

Випускний у Вінницькій області: 62 людини госпіталізовано з отруєнням

У Вінницькій області сталося масове зараження кишковою інфекцією, - 112.ua.

В селах Бондурівка і Стратіївка Чечельницького району після святкування випускних почалися масові госпіталізації з ознаками гострої кишкової інфекції. Загалом станом на 27 червня госпіталізовано 62 людини, з яких 23 - діти. Всім поставлено попередній діагноз "Гострий гастроентероколіт" середнього ступеня тяжкості.

Встановлено, що страви для святкувань в обох селах було приготовано в кафе "Вербка", що в селі Вербка Чечельницького району. Як з'ясувалося, готові замовлення доправляли на місця приватним транспортом власника кафе без холодильного обладнання. Крім того, виявилося, що співробітники кафе при прийманні на роботу не проходили медичного огляду, а самий заклад не має достатнього технологічного інвентаря і холодильного обладнання.

Наразі тривають лабораторні дослідження матеріалів, які було зібраних у хворих, співробітників кафе, проб готових страв і питної води, а також змивів із внутрішніх об'єктів кафе. Власницю кафе і директора Стратіївського НВК притягнуто до адміністративної відповідальності.

112.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ