Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Виробника вина оштрафували за обдурювання споживачів

Антимонопольний комітет України оштрафував компанію "Кам'янка Глобал Вайн" за факт недобросовісної конкуренції, виражений у продажу вина з української сировини під виглядом виробленого в Грузії. Про це повідомив в Facebook глава АМКУ Юрій Терентьєв.

Компанію оштрафували на 7 млн ​​грн за "псевдо" грузинське вино
 

"Сьогодні АМКУ прийнято рішення у справі про недобросовісну конкуренцію з боку ТОВ" Кам'янка Глобал Вайн ". Підприємство випускає вина з переважно української сировини з оформленням пляшок, яке створює уявлення про те, що такі вина грузинські. На відповідача накладено штраф 7,01 млн гривень ", - написав Терентьєв.

Нагадаємо, що раніше "Кам'янка Глобал Вайн" припинила виробництво вина під ТМ "Масандра" на вимогу Міністерства аграрної політики і продовольства.

"До проведення конкурсу на отримання права використання торгової марки "Массандра" на період тимчасової анексії Криму жодне підприємство не має права виробляти вина під цим брендом. В результаті вжитих Міністерством аграрної політики і продовольства заходів компанія "Кам'янка Глобал Вайн" припинила виробництво тихих вин під ТМ "GlobalWine Массандра", розпочате в липні 2015 року", - наголошується в повідомленні Мінагрополітики.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ