Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Виселення мешканців з Вірменської, 8/5 призупинено: люди йдуть до Садового

На вівторок, 23 лютого, хазяйку квартири №5 на вул. Вірменській, 8 у Львові Олександру Данилів записано на прийом до міського голови Львова Андрія Садового. Про це жінка повідомила Гал-інфо. Нагадаємо, 17 лютого судовий виконавець з міліцією та працівниками ЖЕКу намагалися у примусовому порядку виселити з житла родину з дев’яти осіб, що проживають на Вірменській, 8/5. В родині з 9 осіб є неповнолітня дівчинка, двоє зовсім маленьких дітей. Одна жінка вагітна. Після вчиненого галасу виселення вдалося призупинити.

Причина виселення, за словами жінки, начебто самозахват житла на Вірменській, 8/5.

Однак, стверджує Данилів, цю квартиру міська рада запропонувала їй в 1997 р., оскільки її на той час вже багатодітна родина мешкала в незадовільних умовах. Вона 12 р. пропрацювали двірничкою у жеку №101.

Зі слів Данилів, їй дозволили вселятися, дали ключі від квартири, сказали робити ремонт у приміщенні без каналізації, опалення, без елементарних вигод. Проте не дали ордер. Відтак за якийсь час звинуватили у самозахопленні.

Олександра Данилів повідомила, що вже десять років воює за це житло. Торік їй вдалося нарешті оформити акт обстеження квартири. Нині справа у суді. Данилів сподівається на зустріч з міським головою.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ