Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Вивести Симоненка в другий тур буде простіше, ніж Тягнибока, – нардеп

Позафракційний нардеп Тарас Чорновіл, котрий входить у парламентську більшість вважає, що Петро Симоненко був би зручнішим для Віктора Януковича партнером в другому турі президентських виборів в 2015 році, ніж Олег Тягнибок.

Про це він заявив в інтерв'ю «Главреду».

«Натягнути» електорат під Симоненко за станом на сьогоднішній момент набагато простіше, особливо враховуючи дещо ліві погляди, і консерватизм по відношенню до громадських проблем на сході і в центрі країни. Просто треба зняти пресинг, який висить над Компартією, і це могло б бути легше реалізовано, ніж націоцентрична позиція Тягнибока, яка часто доведена до крайності. «Свобода» має своє певне поле, але, мені здається, воно набагато обмеженіше, ніж соціальна складова, якою може спекулювати Симоненко», - вважає Чорновіл.

На думку депутата, вирішити питання з наступними президентськими виборами можна за методикою «Канівської четвірки» 1999 року. «Треба робити щось подібне на те, що робив Кучма в 1999 році. Для цього треба все тихенько підштовхувати до варіанту «Канівської четвірки». Для цього треба маргіналізувати партії, для цього треба відривати Президента від конкретної партії і створювати під нього величезний пул політичних сил», заявив Чорновіл.

«Це все, в принципі, досить добре лягає в логіку дій Льовочкіна, який тоді вчився у Кучми і Медведчука такі схеми робити», - підкреслив депутат.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ