Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Wienerberger Grup має намір побудувати завод з виробництва керамічної цегли у Львівській області

Wienerberger Grup має намір побудувати завод  з виробництва керамічної цегли у Львівській  області. Про це сказав представник компанії ТзОВ „Вінербергер”, що представляє  Wienerberger Group в Україні,  Костянтин Анісімов журналістам на відкритті у Львові Восьмої міжнародної виставки-ярмарку „БудЕКСПО -  весна”
За його словами, в 2007 році компанія планує збудувати завод з виготовлення керамічної цегли, оскільки найближчий завод компанії знаходиться в Республіці Польща і економічно невигідно завозити продукцію, якщо її виробляють за 200 км від потенційного споживача. „ Компанію цікавлять два регіони – Київ та Львів”, – сказав він.
 Костянтин Анісімов додав, що на даний момент провідні спеціалісти компанії проводять аналіз глини на території України, щоб визначити місце розташування заводу. „Якщо  буде знайдено відповідну якість глини,  компанія побудує завод з „нуля”, або розглядатиме пропозиції щодо викупу українських заводів з виготовлення цегли з тим, щоб потім їх модернізувати”, – зазначив він.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ