Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Wizz Air придбає 20 літаків Airbus A321XLR

Із замовленням Wizz Air на придбання нових літаків і їх поставкою до 2026 року авіапарк авіакомпанії збільшиться до 276 літаків. Про це інформує прес-служба Аеропорта Київ.

"A321XLR є найбільш економічно ефективним літаком такого типу і, враховуючи його здатність здійснювати перельоти підвищеної дальності, відкриває для Wizz Air значні можливості для подальшого розширення маршрутної мережі авіакомпанії і сполучення тих напрямків, які наразі недоступні. Сьогодні ми виконуємо окрему кількість 5-6 годинних рейсів, а з літаками серії XLR зможемо пропонувати відмінні вартість і сервіс на 7-8 годинних перельотах", - сказав Джозеф Вараді (József Váradi), Генеральний директор Wizz Air.

"Економічні характеристики літаків Airbus A321XLR розширять наші конкурентні переваги для стимулювання попиту на авіаперевезення у Центральній і Східній Європі і поза її межами, а також сприятимуть зменшенню впливу на навколишнє середовище. Літаки A320neo є надзвичайно ефективними – вони дозволяють покращувати роботу Wizz Air в рамках бізнес-моделі "лоу-кост" і сприяють безперечному лідерству за витратами".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ