Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Wizz Air відкриває маршрут з Абу-Дабі до Києва

Wizz Air Abu Dhabi, нова національна авіакомпанія Об'єднаних Арабських Еміратів, рада повідомити про новий маршрут з Абу-Дабі до Києва.

З 1 липня 2021 року українські пасажири матимуть чудову можливість відкривати для себе багату культуру та історичну спадщину столиці ОАЕ завдяки зручному розкладу рейсів, що виконуватимуться по вівторках, четвергах та неділях.

Відкриваючи новий маршрут з Міжнародного аеропорту Абу-Дабі до Міжнародного аеропорту Бориспіль, Wizz Air Abu Dhabi будує мости між ОАЕ та Україною і пропонує доступні можливості як для ділових подорожей, так і для відпочинку. Авіакомпанія продовжує сприяти розвитку української економіки, туризму та авіаційної галузі й надавати якісні послуги за привабливими тарифами ще більшій кількості мандрівників.

Крім того, з липня 2021 року WIZZ також виконуватиме рейси з Абу-Дабі до Салали та Муската (Оман). З початку діяльності в січні 2021 року Wizz Air Abu Dhabi наразі здійснює рейси за 22 напрямками та продовжує розширювати свою маршрутну мережу. Квитки за цими маршрутами вже доступні для бронювання на сайті wizzair.com та у мобільному додатку.

Пауліна Госк (Paulina Gosk), менеджерка з корпоративних комунікацій Wizz Air, зауважила: «Ми раді повідомити про розширення маршрутної мережі WIZZ в Україні. Завдяки новому маршруту з Абу-Дабі до Києва мандрівники з ОАЕ та України матимуть змогу дізнатись більше про ці країни, а також насолодитися прекрасною архітектурою, розмаїттям пейзажів та багатими культурними традиціями обох столиць. Ми постійно розширюємо свою мережу, будуючи мости між різними країнами, сприяючи їхньому розвитку та надаючи мандрівникам ще більше можливостей для доступних подорожей».

Завдяки авіапарку, що складається з 4 найсучасніших літаків Airbus A321neo, авіакомпанія пропонує подорожі з наднизьким рівнем викидів, шуму та витрат пального.

Wizz Air також запровадила нову еру санітарних подорожей у своїй мережі, з посиленими гігієнічними заходами для забезпечення здоров'я та безпеки пасажирів й екіпажу. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ