Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

"Я сьогодні разом з російським народом - співчуваю і сумую", - Шуфрич

Прес-служба Нестора Шуфрича оприлюднила співчуття з приводу трагедії, яка вчора сталася в Чорному морі біля Сочі, де в авіакатастрофі розбився російський військовий літак.

"Хочу висловити свої співчуття і скорботу у зв'язку з трагедією, яка сталася в Чорному морі біля Сочі. Я сьогодні сумую разом з російським народом, з рідними загиблих. 

Щиро бажаю своїм в недалекому минулому колегам, рятувальникам МНС Росії, максимально швидко впоратися з поставленим перед ними завданням і хоча б частково полегшити горе близьких і рідних загиблих.

Я сьогодні разом з російським народом - співчуваю і сумую. Н.Шуфрич", - зокрема зазначено в повідомленні українського політика.

Також зазначено, що Нестор Шуфрич поклав квіти біля Посольства Російської Федерації в пам'ять про загиблих в авіакатастрофі літака ТУ-154 в Чорному морі біля берегів Сочі.

"Був у Російського посольства, поклав квіти в пам'ять про загиблих. Побачив багато інших букетів, почув багато слів співчуття і скорботи. Трагедія робить боляче. Не перестає дивувати позиція українського керівництва - мовчать. Це ж трагедія, це ж мирні люди! Зрештою, це дружній слов'янський народ. Може бути, недружній для нашого керівництва, але точно дружній для нас, українців.

Час все розставить на свої місця. Сумую разом з рідними і близькими загиблих, разом з росіянами", - зазначив політик.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ