Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Я вірю, що крок за кроком ми дійдемо до професійної армії, - Святослав Вакарчук

Сьогодні, 30 жовтня, лідер популярної української групи “Океан Ельзи” Святослав Вакарчук розпочав свій творчий тур по частинах і з’єднаннях Збройних Сил України, які беруть участь у експерименті зі 100% комплектування військовослужбовцями за контрактом. Повідомляє прес-служба МОУ.

Тур почався з відвідування у Сімферополі розташування окремої бригади берегової оборони Військово-Морських сил ЗС України, де Святослав Вакарчук побував у музеї з’єднання, ознайомився з основними завданнями бригади та поспілкувався з військовослужбовцями строкової служби, контрактниками, прапорщиками та офіцерами.
Також Святослав Вакарчук виконав для військовослужбовців декілька авторських пісень. „Хоча я не є спеціалістом, але вважаю, що майбутнє має бути за контрактною армією. Тому що людина, яка свідомо йде на військову службу, має покликання, хист та, відповідно, буде краще ставитися до обов’язків та завдань, які на неї покладено”, - зазначив він.
Святослав Вакарчук також сказав, що зважаючи на сьогоднішню ситуацію в армії, необхідний зовсім інший рівень її забезпеченості: „Це – не просто, але я вірю, що крок за кроком ми дійдемо до професійної армії”, - наголосив Святослав Вакарчук.
“Я дуже поважаю нашу армію і хотів би провести з військовими серію зустрічей. Я хотів би узнати – чим військові живуть зараз, познайомитися і розказати про свої думки, бачення відносин, які склалися сьогодні між суспільством і армією”, - зазначив лідер „Океану Ельзи”.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ