Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

Як доглядати за нормальною та жирною шкірою: про очищення

Жити у місті та мати чисту та доглянуту шкіру без зусиль? Схоже на казку. Дерма потребує постійної уваги, декількох регулярних процедур щоденно, як мінімум.

Очищення — перший етап щоденного догляду за шкірою. Він допомагає позбавитися від косметики, пилу та інших забруднень, які можуть навіть не бути помітними.

Для жирної та нормальної шкіри підходить гель для очищення обличчя — у бренду CeraVe він містить кераміди, які відновлюють захисний бар’єр.

4 ознаки погано очищеної шкіри

Правильне очищення — це про здорову та сяйнисту шкіру обличчя. Щоденно на епідермісі накопичуються відмерлі клітини, себум, пил, залишки косметики тощо. Без регулярного догляду за шкірою стан шкіри лише погіршується.

Чотири ознаки поганого очищення шкіри:

  1. Тьмяний колір обличчя без природного сяйва.
  2. Висипання — закриті комедони, акне, білі підшкірні тощо.
  3. Нерівномірний рельєф — під епідермісом формуються прищі, які важко виводити.
  4. Відчуття плівки на обличчі — кожен день без очищення воно буде лише збільшуватися.
 

Навіть якщо ви наносите після цього зволожувальні або лікувальні засоби, ефекту від них не буде без очищення. Активні компоненти погано діють, коли пори забиті — тож догляд за шкірою починається саме з гелів чи пінок.

Про засоби очищення: що треба враховувати

При всій користі самої процедури очищення треба правильно обирати засоби. Нормальна дерматокосметика не повинна містити спирт чи агресивні речовини — вони порушують водний баланс та ушкоджують роботу захисного бар'єру.

Щоб уникнути цього, у косметиці CeraVe присутні три головних кераміди. Вони являють собою штучні замінники природних жирів, що формують бар’єр для збереження вологи. Кераміди для шкіри насичують шари дерми та створюють тривалий ефект.

Ця доглядова косметика створена разом з дерматологами, гарно піниться та заспокоює дерму. Тож перевіряйте, щоб у складі були гіалуронова кислота й ніацинамід (вітамін В3).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ