Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Як компанія «Інтеррибфлот» допомагає ЗСУ дронами та окопними свічками

Компанія «Інтерибфлот», яка випускає рибні консерви під відомим брендом «Аквамарин», активно доєднався до підтримки українського війська, яке упродовж двох років стримує російського агресора, демонструючи неймовірну мужність та стійкість.

Зокрема компанія «Інтеррибфлот» налагодила тісну співпрацю з Громадською організацією «Окопні свічки» ще на початку повномасштабного російського вторгнення, передає Джерело з посиланням на Facebook торгової марки “Аквамарин”.

Довідково. Група компаній «Інтеррибфлот», яка випускає рибні консерви під брендом «Аквамарин», попри труднощі воєнного часу, не тільки не вивіз свої потужності за кордон, але й продовжує виробляти власну продукцію, забезпечуючи роботою чималу кількість працівників. Більше того, за час війни «Інтеррибфлот» сплатив до бюджету більше 200 мільйонів гривень.

За словами засновника групи компаній Григорія Луцая, зараз кожен бізнесовець та його справа залежить від прибутку до витрат, останні в умовах війни доводиться скорочувати. Але у той же час кожен бізнес усвідомлює свою відповідальність – як перед працівниками, так і перед воїнами-захисниками, завдяки яким бізнесу вдається працювати.

Тут додають, що група компаній працює не тільки в комерційних інтересах, але й активно долучається до допомоги військовим. До прикладу, підприємство виготовляє та поставляє консерви для ЗСУ кожного місяця. Станом на зараз йдеться про понад 12 мільйонів рибних консерви, які отримали військовики по всій Україні.

Крім готової продукції, «Інтеррибфлот» забезпечує Громадську організацію «Окопні свічки», з якою тісно співпрацює, консервними банками (надали вже більше 15 тисяч бляшанок) для виготовлення окопних свічок, які на передовій – на вагу золота. Позаяк захисники використовують їх як для обігріву, так і для сушіння одягу, розігрівання їжі чи приготування гарячих напоїв.

Співвласник «Інтеррибфлот» Андрій Чуклін додає, що вони також активно провадять власну волонтерську справу. Мова йде про щомісячні благодійні внески фонду «Повернись живим». Крім того, постійно реагують на запити захисників щодо передачі дронів. «Інтеррибфлотом» вже куплено і передано квадрокоптерів з вбудованими тепловізорами на загальну суму 1.7 мільйона гривень та FPV-дронів на 500 тис. гривень.

З початку широкомасштабного вторгнення рф український бізнес не залишився осторонь, активно допомагаючи військовим. І один з яскравих прикладів – група компаній «Інтеррибфлот», яка й надалі докладатиме максимум зусиль, щоб разом наближати нашу спільну перемогу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ