Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Як обрати відеодомофон?

На сьогодні асортимент відеодомофонів — величезний. Існують моделі, створені спеціально для квартир, будинків, офісі чи підприємств. Він може розташовуватися як зовнішньо, так і знутри багатоповерхового приміщення. Розберемося, як в усьому пропонованому ринком різноманітті обрати саме свій варіант.

Насамперед визначтесь із ціновим діапазоном, котрий вас влаштує. Слід розуміти, що відеодомофони існують як дуже бюджетні — до тисячі гривень, так і вищого класу — понад 10 тисяч. Другі від перших відрізняє функціонал, який може бути вам просто не потрібен. Якщо вас цікавить звичайний відеодомофон із мінімальним набором характеристик, слід звернути увагу на стандартні недорогі моделі, але якщо вам потрібна найсучасніша техніка з великим функціоналом, — бюджетні варіанти вам можуть вже не підійти. У стандартному відеодомофоні є:

  • виклична панель;
  • відеомонітор абонента;
  • кнопка виходу;
  • абонентський ключ чи брелок;
  • дверний дотягувач;
  • електрозамок;
  • блок живлення.

Деякі моделі комплектуються камерою та дисплеєм, що й перетворює їх на саме відеодомофон. Вони передають голос та зображення вашого відвідувача, тоді як він вас не бачить. Основними характеристиками, на котрі слід звертати увагу у кожній моделі, що вас зацікавила, є:

  1. Наявність аудіо та відео. У першому випадку ви чутимете лише голос відвідувача, у другому — бачитимете його зображення. Для дому та офісу може бути достатньо аудіодомофона, хоча за наявності бажання та бюджету клієнти обирають й відеоваріант. Для закритих об’єктів він є обов’язковим.
  2. Розмір дисплея. Мінімальний розмір — складає 3,5 дюйма (для порівняння, у смартфонів — більший), тож оптимальним буде обирати модель хоча б від 7 дюймів для того, аби ви могли побачити, хто прийшов. Деталізоване, чітке та якісне зображення починається у моделях від 10 дюймів.
  3. Спосіб зв’язку. Подумайте, що вам буде зручніше: говорити з відвідувачем через трубку чи гучномовець. За умови великого потоку відвідувачів зручнішим може бути гучномовець. Виходячи із ситуації та побажань, обирайте свій варіант.

Іншими важливими характеристиками відеодомофона є блок пам’яті, кількість каналів, спосіб управління замком, колір, матеріал корпусу та форма пристрою. Обрати свій варіант ви можете на першому маркетплейсі Bezpeka.club, який пропонує величезний асортимент відеодомофонів на будь-який смак та кишеню.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ