Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Як підібрати обручки із золота: професійні поради

Прикраси завжди супроводжували людей. З давніх часів вони свідчили про високий соціальний статус, благополуччя та прекрасний смак.

Сучасні вироби із благородних металів умовно можна розділити на обрядові – хрестики, ладанки, помолвочні каблучки, обручки, декоративні – браслети, кулони, сережки та сакральні – обереги та амулети.

парні золоті обручки

До вибору дорогоцінностей слід підходити зважено, адже це вироби «не на сезон». Максимально уважно стилісти Укрзолото рекомендують вибирати золоті обручальні кільцясимволи любові, вірності, поваги.

Особливості вибору золотої прикраси – обручки

Кожна модель весільного кільця по-своєму прекрасна та неповторна. Його надягають навіть ті люди, які зовсім не носять прикрас із золота, адже це символ «двох». Благородний сплав 585 проби вважається найпоширенішим. Класичний колір – жовтий. Однак сучасні майстри створюють весільні аксесуари в білому, рожевому та червоному кольорі.

При виборі обручки стилісти рекомендують визначити:

  • Стиль прикраси. Класичне весільне кільце – виріб з рівною та гладкою поверхністю. Такі моделі вирізняються своєю універсальністю та практичністю. До того ж вони самі зручні для постійного носіння.
  • Наявність камінців в дизайні ажурних вставок. Сучасні моделі вражають своїм ексклюзивним виконанням. В каталозі ювелірного гіпермаркету представлено безліч моделей, оздоблених дорогоцінним чи напівдорогоцінним камінцем чи розсипом мілких мінералів, з емаллю чи алмазним огранюванням.
  • Тип моделей. Обручки можуть бути парними – два вироби-близнюки чи індивідуальними, виконаними в одному стилістичному направленні.

Варто зазначити, що все більшу популярність набувають прикраси з геометричним стилем. Елегантна асиметрія дарує класичним аксесуарам певної загадковості, казковості. Популярною стає також фактура прикраси. Традиційна гладка поверхня все частіше замінюється на гравірувальну чи різьблену. Причому візерунки на поверхні можуть бути як наскрізні, так і створюватись завдяки легкому пропилу.

обручальные кольца комбинированное золото

В сучасному ювелірному гіпермаркеті представлені різні моделі – від строгої класики до останніх новинок. Замовити також можна ексклюзивні дизайни чи надписи. Комбіновані моделі чи вироби з одного типу золота, з емаллю чи ажурними візерунками – вибір практично необмежений. Однак, стилісти Укрзолото рекомендують: яка б прикраса не була вибрана на весілля чи інше свято вона повинна відповідати встановленим стандартам та мати сертифікати якості.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ