Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Економіка

Як підприємцям Львова та Львівщини отримати нагороду «Знак Довіри»

«Знак Довіри» – національна програма першості торгових марок, яка допомогає засвідчити високий рівень продукції і довіру клієнтів, має вагоме значення при виборі товарів, а також їх покупці. А ще – це особлива відзнака, яка прокомунікує лідерство серед конкурентів у питання якості. Саме для таких задач була створена єдина в Україні програма першості торгових марок  “Знак Довіри” для малого і середнього бізнесу.

Національна програма першості торгових марок “Знак Довіри” пропонує рекламну та маркетингову підтримку натхненним підприємцям, бізнесам, що розвивають бренд у Instagram, «молодим» франшизам і підприємствам, які освоюють нові для себе регіони.

Щоб взяти участь у програмі першості, відправте заявку на сайті, вказавши промокод для читачів Gal Info: gal2023. Промокод дозволить отримати спеціальні умови участі, а також представницький диплом та відзнаку «Знак Довіри» у випадку отримання статусу лідера довіри. 

Після цього з вами зв'яжеться менеджер та презентує деталі участі у програмі. Наступним етапом стане опитування серед заздалегідь погодженої цільової аудиторії торгової марки, продукту чи компанії. Ми запитаємо у ваших лояльних та потенційних споживачів чи довіряють вони вашій торговельній марці. 

За підсумками опитування підприємці отримують статус лідерів довіри і зможуть необмежено використовувати нагороду у власних каналах комунікації, а також додати відзнаку на паковання продукту. Крім того, власники автоматично стають учасниками рекламної кампанії «Знак Довіри» та потрапляють у каталог лідерів довіри на сайті відзнаки.

Для торгових марок і компаній, які отримають статус лідера довіри за версією програми першості, розробляється індивідуальний рекламний пакет з більше ніж мільйонним охопленням унікальних користувачів, який включає:

  • зовнішню рекламу (борди, метро, наземний транспорт)
  • статті у  медіа,
  • рекламу у соціальних мережах.
 

Серед власників відзнаки мережа Solmar – бренд базового жіночого одягу, B.ELIT – виробник жіночих сумок, joiks – бренд верхнього мембранного одягу для дітей, Romantik Spa Hotel 4-зірковий готель з системою All inclusive у Яремче, Етнопарк “Гуцул Ленд” у Буковелі, ТроянДА – бренд ексклюзивних дизайнерських сумок ручної роботи, мережа родинних пекарень «Ваш Лаваш», Video Life – оренда та продаж світлодіодних екранів та інші торгові марки. 

Щоб приєднатись до спільноти бізнесів, яким довіряють, залишайте заявку на сайті національної маркетингової програми першості торгових марок «Знак Довіри».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ