Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Як вибрати найкращу валізу?

У процесі планування подорожі одним із найважливіших питань є вибір валізи. Багаж має залишитись неушкодженим, і при цьому його має бути комфортно переміщувати. 

На що звернути увагу при виборі

Обираючи валізу, варто проаналізувати наступні характеристики:

  • матеріал;
  • габарити;
  • фурнітуру;
  • додаткові опції.

На зміну популярним раніше нейлоновим валізам прийшли вироби з більш сучасних та практичних матеріалів. Найміцніший матеріал для валіз використовує компанія Samsonite, він має назву “плетений поліпропілен” або CURV. У бренду представлено багато варіантів валіз із цього та інших матеріалів https://samsonite.ua/bagaz. Поліпропілен та полікарбонат також гарно протистоять пошкодженням та надовго зберігають первинний вигляд.  

Габарити обирають залежно від тривалості мандрівки та кількості людей, чиї речі має вмістити валіза. Любителям подорожувати з мінімумом багажу варто придивитися до валіз, які можна брати у літак як ручну поклажу. 

Фурнітура має велике значення, адже від неї залежить зручність переміщення та безпека багажу. Краще віддати перевагу валізам із чотирма телескопічними колесами та системою TSA. 

Залежно від мети подорожі, покупці можуть обрати валізу з вмонтованим USB-портом, окремими відділеннями для ноутбука, чохлами для взуття тощо.

Валіза чи дорожня сумка?

Любителі подорожувати часто вагаються, куди ж покласти багаж – у валізу чи дорожню сумку. Обидва варіанти мають переваги, тож краще відштовхуватись від своїх уподобань та видів поїздок.

У тривалу поїздку краще брати валізу, адже вона більш містка. До того ж речі у валізі менше зминаються. Жорсткий корпус дозволяє безпечно перевозити гаджети та інші  крихкі вироби.

Дорожня сумка стане у пригоді в нетривалій близькій поїздці з мінімум речей. Вона більш компактна, її простіше розмістити у транспорті. 

Ми зібрали поради спеціалістів, що допоможуть визначитися з вибором валізи або саквояжу для багажу. Взявши їх до уваги, ви зможете підібрати оптимальний для себе варіант.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ