Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Як виглядає надійне двоярусне ліжко?

Вибираючи двоярусне ліжко, надійність завжди має бути пріоритетним критерієм. Адже такій конструкції потрібно витримувати значну вагу.

А також не стати причиною травмування власника. Щоб вигідно вкласти гроші в купівлю спального місця, зверніть увагу на основні критерії, якими володіє надійне двоярусне ліжко.

Головні переваги виробу

До основних переваг двоярусного ліжка відносять такі характеристики:

  • практичність;
  • функціональність;
  • економічність.

Встановлення багатоярусних меблів необхідне, щоб заощадити вільний простір у малогабаритній квартирі. На такому ліжку можуть спати не лише діти, а й дорослі. Часто виробники доповнюють ці конструкції висувними ящиками, невеликими шафами та іншим. З таким ліжком однозначно використовуєте раціонально кожен вільний квадратний метр житла.

Як правильно вибрати?

Щоб двоярусне ліжко виконало поставлене перед ним завдання, проаналізуйте його за такими критеріями:

  • безпечність;
  • розмір;
  • матеріал.

Вибираючи двоярусну конструкцію, переконайтеся, що кожен елемент надійний. Ліжко не скрипить, виконане з міцних матеріалів, на його поверхні відсутні подряпини та сколи. Розмір залежить від того, для кого  купуєте ліжко – дітям чи дорослим. А також від вільного простору та габаритів інших меблів, які вже знаходяться в спальні.

Для виробництва такого типу ліжка найчастіше використовують металеві конструкції, а також ДСП та МДФ. Метал відрізняється найвищими показниками міцності. Також відкриває широкі можливості для прояву фантазії, оскільки їх можна фарбувати нескінченну кількість разів у найрізноманітніші кольори. Але для спальні краще вибирати максимально спокійні відтінки. Щоб засинати швидше, вибирайте ліжко глибокого синього кольору. Тоді як зелений сприяє релаксації. Але враховуйте й індивідуальні уподобання. Адже колір, у першу чергу, має подобатись власнику.

ДСП і МДФ візуально нагадують натуральне дерево, але зі значно нижчою вартістю. За правильних умов експлуатації прослужать не менше, ніж із натуральної деревини.

Вибираючи ліжко, переконайтеся, що є сертифікати якості. Якщо постачальник може їх показати, такі моделі варті вашої уваги.

Рекомендації для дитячих моделей

Якщо вибираєте двоярусне ліжко для дітей, необхідно з особливою увагою поставитися до оцінки моделі. Модель вартує уваги, якщо має такі характеристики:

  • для дітей молодшого шкільного віку виріб має бути оснащений високими бортами;
  • драбинка або сходи максимально зручні, виключають ймовірність травмування;
  • конструкція легко повинна витримувати вагу навіть дорослої людини.

Щоб ліжко гармонійно виглядало в будь-якому інтер'єрі, підбирайте моделі, залежно від загального стилю приміщення. Якщо спальня виконана в мінімалізмі, то сюди відмінно підійде металеве ліжко або ДСП максимально натуральних відтінків.

Для лофта і хай-тек можна підібрати масивніші моделі. Для спальні в стилі Прованс відмінно підійдуть ліжка з металевим куванням. Щоб максимально підтримати загальний стиль кімнати, не ігноруйте постільну білизну. Вона також, як і подушки, повинна відповідати обраному напрямку оформлення приміщення.

Вибирайте двоярусне ліжко, щоб отримати одночасно красиву, практичну та зручну модель для відпочинку.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ