Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Здоров'я

Які Львівські університети зривають вакцинацію від Covid-19

На Львівщині більшість вищих навчальних закладів вже перевели на дистанційну форму навчання через те, що ковід прогресує, а освітяни не спішать вакцинуватися. Як же триває ситуація з вакцинацією зараз?

На сьогодні серед трьох найбільших університетів Львівської області найгірший відсоток вакцинованих осіб показує Національний університет “Львівська політехніка”. Кількість осіб, що вакцинувались сягає близько  55%, з яких 47% повністю вакциновані, а 8% - першою дозою. 

Другу сходинку посідає Львівський національний медичний університет імені Данила Галицького. Його результат - 58% повністю вакцинованих педагогічних працівників та майже 8% вакцинованих першою дозою. 

Найкращий результат вакцинування своїх освітян показав Львівський національний університет імені Івана Франка. В університеті на даний час двома дозами вакциновано понад 1400 викладачів, що у відсотковому значенні сягає більш як 74%. 

Дані про вакцинацію науково-педагогічних працівників ЗВО Львівщини. (Станом на 12:00 27 вересня)

Львівський національний аграрний університет також має хороші результати вакцинації і сягає майже 75% повністю вакцинованих педагогічних працівників. Що не скажеш про Львівський національний університет ветеринарної медицини і біотехнологій імені С.З. Ґжицького, де згідно зі статистикою загальна кількість вакцинованих викладачів всього 34%.

Нагадаємо, що на нещодавньому брифінгу директор департаменту освіти і науки Львівської ОДА Олег Паска повідомив, що кількість вакцинованих освітян за добу зросла на 4%. А також він додав, що згідно з його прогнозом заклади освіти зможуть вийти на навчання приблизно до 10 днів при умові, якщо темпи та відсоток вакцинованих освітян збережуться. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ