Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Якщо працівникам ЛАЗу не виплатять сьогодні зарплати, то завтра вони підуть пікетувати облраду

Якщо працівникам ЛАЗу не виплатять сьогодні зарплати, то завтра вони підуть пікетувати облраду, — повідомив „Гал-info” конструктор заводу, один з пікетувальників, пан Володимир. Наразі ж робітники повернулися на свої місяця, але майже ніхто з них, як запевнив Володимир, нічого не робить.

Нагадаємо, сьогодні, 4 грудня, близько тисячі працівників заводу страйкували проти невиплати заробітної плати на підприємстві, яку заборгували аж за останні три місяці.
„Керівництво ЛАЗу до нас так і не прийшло, зате прийшов начальник обласного управління промисловості Ростислав Сорока та представники профспілки. Ми прийняли резолюцію пікету, в якій вимагаємо до кінця сьогоднішнього дня погасити заборгованість із заробітної плати за вересень, до 10 грудня — за жовтень і до 15 грудня — за листопад. Крім цього, ми звернулися до голови Львівської ОДА та до прокурора області, щоб вони вжили офіційних заходів реагування на порушення прав працівників щодо невиплати заробітної плати, а також до Фонду Держмайна про перегляд приватизації майна заводу”, — наголосив пікетувальник.
Якщо вимог працівників заводу вже до кінця сьогоднішнього дня частково не виконають, то завтра ЛАЗівці пікетуватимуть сесії Львівської обласної ради, а також і надалі продовжуватимуть свій „тихий” протест на робочих місяцях.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ