Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Якщо винен - буде тюрма: Садовий про затримання Гольця

Міський голова Львова Андрій Садовий не знає про затримання на хабарі керівник а управління ЖКГ Юрія Гольця. Про це він повідомив у коментарі журналістам сьогодні, 17 листопада.

«Я не володію цією інформацією, дізнався про затримання від ЗМІ. Якщо він винен, - буде тюрма, якщо він не винен, перед ним будуть вибачатися», - сказав Садовий.

Мер Львова додав, що сприймає посилене зацікавлення правоохоронцями діяльністю львівської мерії по-філософськи: «Сьогодні непростий час. У нас дуже багато подій у Львові, тому я по-філософськи до цього ставлюся. Наша задача - йти вперед, і ми рухаємося».

Нагадаємо, сьогодні вранці, 17 листопада у Львові при одержанні хабара в розмірі 90 тисяч гривень затримали Юрія Гольця, начальника управління ЖКГ Львівської міськради.

За інформацією львівських ЗМІ, Голець вимагав 800 тис. грн, але затримали його під час передачі 90 тис. грн. За які саме послуги чиновник вимагав хабар, наразі невідомо.

Як стало відомо Гал-інфо, операцію із затримання проводили в будинку за адресою вул. Нечуя Левицького,2. Чиновника посадили в автомобіль і кудись повезли.

В прес-службі Львівської міської ради наразі утримуються від коментарів щодо даної події. 

Юрій Голець є підозрюваним у справі  трагедії на Грибовицькому сміттєзвалищі.  1 листопада суд відпустив його під особисті гарантії.  

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ