Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Якщо з Надією Савченко станеться найгірше, то відповідальність за це ляже і на Порошенка , - заява

«Українська Національна Консервативна партія засуджує брутальну розправу, яку чинить путінський кагебістський режим над депутатом верховної Ради України, членом постійної делегації України у Парламентській Асамблеї Ради Європи Надією Савченко. Ми вважаємо, що вона повинна бути негайно звільнена і повернена в Україну, оскільки Надія не є винною. Над нею влаштували звичайнісіньке судилище в найкращих традиціях комуністично-кагебістського режиму, яким і є сьогодні правління кремлівського диктатора Путіна», - сказано у заяві Української Національної Консервативної партії, яку підписав голова партії Олег Соскін.

Зокрема, у заяві сказано: "У випадку судилища над Надією Савченко були порушені норми міжнародного права, Декларація прав і свобод людини. Трагедія, яка може трапитись із Надією Савченко дуже нагадує ту трагедію, яка сталася 35 років тому у Великобританії, коли почали голодування арештовані члени Ірландської Республіканської Армії. Тоді першим розпочав голодування Боббі Сендс, якого 9 квітня 1981 року було обрано до Парламенту Великобританії, а менше, ніж за місяць, 5 травня 1981 року він помер від виснаження організму внаслідок голодування. Загалом в результаті тих подій померло 10 людей, які один за одним входили у голодування. Відомо, до чого це призвело у стосунках Північної Ірландії та Великобританії. Це смертовбивство 10 людей лягло чорною плямою на біографію Маргарет Тетчер, тодішнього прем'єр-міністра. Це прокляття буде переслідувати її рід впродовж цілих поколінь.

Сьогодні ми спостерігаємо за подібною по своїй драматургії і трагізму ситуацією. Чимось навіть схожі долі Надії Савченко та Боббі Сендса. По суті, вона вже закликала почати після її смерті таке ж сухе голодування свою сестру, а потім матір, а потім своїх подруг. Фактично, ми є свідками, коли запускається цілий маховик, розкручується містичний вир, наслідки дій якого навіть страшно уявити. Саме з подібних вчинків починався мусульманський джихад. Саме така сакральна містична смерть, якщо вона, не дай Боже, станеться, може запустити арійсько-православний джихад на території Євразії з непередбаченими для всіх наслідками. Той, хто думає, що це якісь іграшки, що можна так знущатися над Надією Савченко, глибоко помиляється. Ще глибше помиляються ті, хто думає, що їм вдасться нейтралізувати на всіх рівнях цю смерть. Може статися так, що це буде останньою краплею, яка переповнить чашу страждань і невинно убієниих в Україні, Сирії та в самій Росії жертв Путіна і його кліки.

Також у заяві сказано: «Якщо із Надією Савченко станеться найгірше і вона помре, то її смерть ляже на Порошенка та його сім'ю. Його рід проклянуть до сьомого покоління. Тому що саме він обіцяв матері Надії, що вона буде звільнена».

І далі: «Українська Національна Консервативна партія звертається до всіх політичних, громадських, церковних сил в Україні розпочати актину боротьбу за звільнення Надії Савченко. Що робити — відомо всім, хто займає владні посади, і президенту, і прем'єр-міністру, і керівництву СБУ, РНБО, і Тимошенко. Питання полягає тільки в тому, чому вони не хочуть цього робити? Чи вони бояться, що Савченко вийде на свободу і стане загальнонаціональним лідером?

За будь-яких умов потрібно використовувати всі можливі засоби для того, щоб Надія Савченко була звільнена. Якщо вона не буде звільнена, потрібно вживати рішучі заходи:

розривати дипломатичні відносини з Російської Федерацією,
брати в оточення російське посольство,
захопити російського посла,
націоналізувати всі російські банки, інші російські активи, глиноземний завод Дерипаски в Миколаєві, енергетичні активи Вексельберга,
конфіскувати російські вантажівки,
затримати російські пасажирські потяги,
затримати російських банкірів та підприємців, які зараз перебувають на території України,
затримати російські судна,
необхідно йти на загострення у стосунках з Москвою, щоб весь світ поставити на диби,
розпочати військову операцію, щоб взяти під контроль російсько-український кордон.

Якщо із Надією Савченко трапиться трагедія і вона помре, то її смерть може стати спусковим гачком, початком трагічної ланцюгової реакції, наслідки якої неможливо навіть передбачити. Сьогодні Надія Савченко — завтра вся Україна. Вона сьогодні є символом України, нашої волі і нашої самодостатності, звитяги. Якщо ми дозволимо, щоб вона буда вбита путінським кагебістським режимом, то так буде вбита і Україна. Якщо загине Савченко, загине Україна».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ