Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Який iPhone купити у 2021 році: аргументи на користь різних моделей

Попри те, що компанія Apple випускає нові смартфони всього 1 або 2 рази на рік, асортимент Айфонів відрізняється різноманітністю.

Зумовлено це тим, що у кожну лінійку входить декілька моделей з різними специфікаціями. Тільки в останній серії iPhone 12 в Мойо представлено чотири гаджети.

Щоб обрати найкращу серед доступних на ринку розробок, варто звернути увагу на бюджет, цілі використання та власні уподобання.

iPhone 12 mini
Мініатюрний Айфон 12 міні — справжня знахідка для поціновувачів компактних телефонів. Він важить всього 133 грами та з легкістю поміщається навіть у невелику долоню. У епоху фаблетів такий розмір — рідкість. 

Головна перевага гаджета — порівняно великий дисплей з високою розподільчою здатністю та щільністю пікселів. Дизайн у смартфона традиційний для дванадцятої лінійки — це «плитка» з прямими боковими гранями та заокругленими кутами корпусу.

Колір можна обрати на власний розсуд. Усього доступно 6 варіацій, серед яких є навіть трендова фіолетова. Через легкість і мініатюрність, смартфон зручно використовувати у подорожах та на прогулянках. Його без проблем можна покласти у рюкзак, невелику поясну сумку або у кишеню.

Процесор у мобільного телефона такий самий, як і в інших «дванадцяток». Він забезпечує високу продуктивність та роботу без «лагів».

iPhone 12 Pro Max
Якщо бюджет необмежений, варто без зайвих сумнівів купувати Айфон 12 Про Макс. Наразі це найпотужніший та найтехнологічніший мобільний телефон від корпорації Apple. А ще у нього величезний дисплей, який не може не здивувати. Діагональ складає аж 6,7”. Для Айфона це рекорд.

Головні плюси «гіганта»:

  • Привабливий зовнішній вигляд

Телефон естетичний з усіх боків. На його задній панелі — матове скло з приємною фактурою, а бокові рамки зроблено з нержавіючої сталі.

  • Захищеність

IP68 — стандарт, який захищає гаджет від потрапляння вологи та пилюки всередину. 

  • Квадрокамера

Три об’єктиви та Лідар — ідеальна комбінація для знімання навіть у несприятливих умовах.

  • Безпека та зручність

Для захисту розблокування, а також розрахунку в магазинах за допомогою Apple Pay працює покращений Face ID. 
Дванадцятий Айфон підходить для комунікації, ігор, вирішення робочих завдань та творчості.

iPhone 11 Pro 
Версія з префіксом Про, представлена в рамках одинадцятої серії, — найвигідніше рішення. Її особливість — збалансовані технічні можливості. 

Це цікаво: у багатьох країнах iPhone 12 Pro досі зберігає «титул» найпопулярнішого гаджета Apple. 

Айфон 11 Про — яскравий представник інноваційної екосистеми Епл. Його зручно використовувати у тандемі з придбаним за посиланням https://www.moyo.ua/comp-and-periphery/notebooks/apple_macbook_pro/ Macbook Pro, iPad Pro, фірмовими навушниками, станцією бездротової зарядки та іншими розробками «яблучного» бренду.

Причини для придбання моделі у 2021 році:

  • баланс вартості та якості;
  • актуальні функціональні можливості;
  • комплектація, яка відповідає вимогам часу;
  • естетичні візуальні характеристики;
  • достатній об’єм оперативки для роботи у багатозадачному режимі;
  • енергоефективний центральний процесор.

Щоб зекономити, варто придбати iPhone SE або Xr. Обидва гаджети свого часу позиціювалися як доступні для широкої аудиторії, тому зараз коштують значно дешевше, ніж популярні флагмани.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ