Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Янукович: для українського правосуддя немає значення політична належність порушника

Президент України Віктор Янукович наголошує, що європейські політики і громадськість отримують однобічну інформацію щодо внутрішньополітичної ситуації в Україні. Про це він заявив сьогодні після зустрічі з президентом Польщі Броніславом Коморовським.

«Я хочу зробити наголос на тому, що у Вас інформація однобічна», – заявив Президент України, відповідаючи на запитання польського журналіста з приводу 18 кримінальних справ, порушених в Україні проти опозиційних політиків, і надання Україні оцінки як «частково вільної».

При цьому Янукович уточнив, що насправді інформація про порушення нібито 18 кримінальних справ проти опозиціонерів не відповідає дійсності.

«Це хтось написав Вам неправду. Наскільки мені відомо, там поки що лише дві кримінальні справи», – сказав він.

При цьому глава держави наголосив, що «правосуддя розставить крапки над «і» у вирішенні того, була та або інша людина винною».

«І для правосуддя немає жодного значення, якого кольору прапор, до якого належить та чи інша людина, яка порушила закони держави. Чи в яку церкву та людина ходить, чи якої вона національності. І це головний принцип. Тобто, верховенство права в Україні буде працювати», – заявив Янукович, повідомляє Радіо Свобода.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ