Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Янукович готовий гарантувати Тимошенко світле майбутнє, якщо вона буде чемною

Кандидат в президенти Віктор Янукович рекомендує Юлії Тимошенко відпочити. Про це він заявив учора, 1 лютого, в ефірі каналу ICTV, відповідаючи на питання, чи можлива його співпраця з Тимошенко в майбутньому.

 

\"Вона втомилася. Їй треба дати трошки відпочити.., можливо\", - сказав він.

\"Але є ще друга частина цього питання - від неї стомилося все суспільство. Як бути з цим ,я не знаю...\", - додав Янукович.

 

За його словами, потрібен час, щоб дати відповідь на це питання. \"Але зразу і так просто нічого не відбудеться. Багато буде залежати від того, як Тимошенко буде себе вести останні дні перед виборами, в день виборів і в дні після виборів. Багато залежатиме від неї, наскільки вона розуміє своє майбутнє\", - заявив він.

 

За словами Януковича, народ втомився від влади, \"яка не хоче визнавати свої помилки і, як сказати ... саме таке інтелігентне слово.. бреше, да. Ну на українській же мові тут нічого поганого немає? Оце головне\".

 

\"Тому безумовно я весь час думаю про той рівень відповідальності, те очікування, яке є в суспільства. Запрос на зміни заганяє мене в безвихідне становище - треба перемогти і зробити все, що обіцяв\", - заявив він.

 

Українська правда

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ