Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Янукович пішов на хитрість, – Вітренко про скасування указу щодо Бандери

Лідер Прогресивної соцпартії України Наталія Вітренко вважає, що, опублікувавши сьогодні інформацію про указ щодо Бандери, Віктор Янукович пішов на хитрість.

За даними Вітренко, указ по Бандері був скасований судом Донецька. Проте дотепер діють інші укази Ющенка – по героїзації Романа Шухевича, а також всіх учасників ОУН-УПА.

«Янукович пішов шляхом найменшого опору, вивісивши на сайті інформацію про скасування указу тільки по Бандері. Просто Янукович вже не може далі мовчати, але, в будь-якому випадку, це лицемірство. Адже потрібно було б скасувати всі три укази, якби Янукович був би дійсно чесний перед своїми виборцями», - сказала Вітренко, повідомляє Новый регион.

Нагадаємо, сьогодні на сайті президента України з’явилося повідомлення: «Указ Президента України Віктора Ющенка №46/2010 від 20 січня 2010 року «Про присвоєння С.Бандері звання Герой України» рішенням суду визнаний недійсним». Щоправда, спершу в повідомленні не уточнили, коли і який суд ухвалив відповідне рішення. Розширена інформація на сайті глави держави зявилась згодом. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ