Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Янукович прийняв вірчі грамоти від Послів іноземних держав

Президент України Віктор Янукович прийняв вірчі грамоти від новопризначених Надзвичайних і Повноважних Послів іноземних держав, повідомляє прес-служба глави держави.

Вірчі грамоти Главі Української держави вручили Надзвичайні і Повноважні Посли: Сполученого Королівства Великої Британії і Північної Ірландії Саймон Сміт, Республіки Хорватія Томіслав Відошевіч, Республіки Узбекистан Алішер Абдуалієв, Республіки Куба Ернесто Антоніо Сенті Даріас, Республіки Індонезія пані Нінік Кун Нар'яті, Туніської Республіки Алі Гуталі, Королівства Таїланд Ітті Дітбанжонг, Республіки Замбія Фредерік Шумба Хапунда, Республіки Джибуті Абді Ібрагім Абсієх, Республіки Філіппіни Алехандро Москера.

Віктор Янукович побажав дипломатам плідної роботи в Україні. «Я бажаю Вам успіху, щоб наша співпраця йшла на користь нашим двостороннім відносинам», - сказав Глава держави, звертаючись до новопризначених Послів.

Президент підкреслив: Україна проводить відкриту політику, будує прозору, конкурентоспроможну економіку і прагне до взаємовигідних відносин з усіма державами світу.

Під час церемонії Надзвичайний і Повноважний Посол Сполученого Королівства Великої Британії і Північної Ірландії Саймон Сміт сказав: «Для нас Україна – це важлива європейська країна. Для Сполученого Королівства, для Європейського Союзу партнерство з демократичною, стабільною, процвітаючою Україною є дуже важливим».

За словами Посла, Уряд Великої Британії також приділяє увагу європейським прагненням України. «Ми сподіваємося на продовження наших партнерських відносин, аби створити необхідні умови для більш тісної інтеграції України з Євросоюзом на основі наших спільних європейських цінностей і принципів», - підкреслив він. «Я як Посол налаштований на активну діяльність та зміцнення наших двосторонніх відносин і сподіваюся, що нам буде можливо вести конструктивний плідний діалог з широкого кола важливих питань», - сказав Саймон Сміт.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ