Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Яременко склав повноваження голови Комітету ВР

Голови Комітету ВР з питань зовнішніх зв’язків Богдан Яременко 1 листопада написав заяву про складення повноважень голови комітету. Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

"З метою порятунку українського парламентаризму від мене, а української журналістики в особі сайту “Букви” від статтей 163 і 182 Кримінального кодексу України, і з огляду на дрібний політичний шантаж трьох фракцій парламенту, я написав заяву про складення повноважень голови комітету. Написав, бо через Давида Арахамія мені передали, що для трьох фракцій буде достатньо, якщо до 19:00 я повідомлю про заяву про відставку особисто в пості в фб", - йдеться у повідомлення

Яременко написав, що згодом викладе у Facebook копію заяви.

"Написати напишу. Але, передам голові Верховної Ради України (перед яким мені за цей безлад дійсно незручно) лише коли і якщо рішення про мою відставку прийме фракція партії Слуга народу, яка мене на цю посаду і рекомендувала (орієнтовно в понеділок через тиждень)", - додав нардеп.

Розведення військ на "дипломатичному столі" може завершитись "розведенням" України

Нагадаємо, цього тижня у парламенті стався секс-скандал з нардепом "Слуги народу" Богданом Яременком. Що прямо в залі засідань з власного телефону намагався "зняти" повію для сексуальних послуг.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ