Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Яценюка на посаді втримала змова олігархів, - Гриценко

Має бути відставка уряду. Неприпустимо, щоб вже три тижні в час політичної кризи не працював парламент. Про це сьогодні, 10 березня, під час прес-конференції у Львові заявив лідер «Громаднської позиції» Анатолій Гриценко.

За його словами, 16 лютого, коли парламент не зумів відправити уряд Арсенія Яценюка у відставку, відбулася змова олігархів.

«Парламент поставив уряду двійку, але відбулася змова олігархів, які і зберегли Яценюка на посаді. Це Порошенко, Ахмєтов, Коломойський і Фірташ. Не вистачило 34 голоси. Хто не дав голосів? «Блок Петра Порошенка» не дав 39 голосів, тобто якби Порошенко хотів, то відставка відбулася. Також Опозиційний болок не даві за відставку Яценюка 35 голосів», - сказав Гриценко.

Він наголосив, що Яценюк - слабкий прем’єр, відставки якого згідно із соцопитуваннями вимагає більше як 70% громадян України.

Анатолій Гриценко додав, що з таким прем’єром олігархату легко домовлятися і налагоджувати потоки.

«Уряд Яценюка не відповідає вимогам професійності, порядності та патріотизму. Нам потрібен уряд, який зможе відновити довіру. Уряд має бути без партійних квот. Якщо зможуть зробити такий уряд, тоді виборів не потрібно. Нам не вибори потрібні, а професійна влада», - заявив Гриценко.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ