Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Єпископ Сокальський УГКЦ виступив із зверненням до священиків, монахів, монахинь та вірних з приводу Великодня

Єпископ Сокальський УГКЦ Михаїл Колтун  виступив із зверненням до священиків, монахів, монахинь та вірних з приводу Великодня.
«Ми усі відчуваємо любов, коли ми когось любимо і взаємно, коли нас хтось любить і поважає. Кожен, досвідчуючи в собі любов, спроможний на зусилля, на жертву, на посвяту заради улюбленної особи, щоби виявляти для неї свою любов, — йдеться, зокрема, у зверненні. — Ми — християни, зобов’язані любити один одного. Бог, що з любові світ сотворив, хоче, щоб ми у світі приумножували Його любов між собою. У своїм воскресінні дає нам зрозуміти ще раз і ще раз, що Він воскрес для нас і хоче, щоб ми у Його воскреслій любові жили. Господь хоче, щоб життя наше продовжувалось святкуванням життя у любові, для якої Він усуває гріховні перешкоди».
«Ми звершували християнський шлях покаяння, прощення, докладали зусиль посту, молитви і добрих діл до любові, щоб гідно зустріти воскресіння, щоб гідно зустрітись у воскресінні, щоб пережити своїм єством взаємну любов, до якої нас покликав Господь, для якої Він страждав, вмер і воскрес. Наскільки цінною є заповіджена нам Божа любов, що Бог сам піклується, щоб ми не жили без любові і не марнували життя. Скільки ми маємо проблем у житті, скільки ми маємо задумів і хочемо, щоб вони звершилися, скільки потреб для наших родин, для Церкви для держави; і якщо визначитись Божими мірами, то способом досягнення нашої мети є любов, а воскресіння є запевненням для нас цієї любові», — зазначив єпископ.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ