Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

"ЄС Львівщина" ініціює позбавлення Олександра Ганущина мандата депутата ЛОР

Як зазначили на сторінці Європейської Солідарності Львівщина: "Зі зрадниками, які стали негідниками - нам не по дорозі".

Як зазначено в повідомленні, на Раді Львівської територіальної організації Політичної партії «Європейська Солідарність» було обговорено питання діяльності фракції «Європейська Солідарність» у Львівській обласній раді.

Зокрема, обговорювалось питання підтримки обласною радою звернень, ініційованих «Європейською Солідарністю» щодо повернення виплат військовим та заборони російської церкви в Україні.

«Замість підтримки нашої позиції, влада розпочала атаку на політичну єдність та організувала відставку голови обласної ради, яка представляла ЄС.

На жаль, в цій провокації взяв участь і депутат фракції «Європейська Солідарність» - Олександр Ганущин. «Не можна прикриватися військовою формою та не підтримувати звернення щодо повернення виплат військовим». Такі дії йдуть в розріз з позицією нашої політичної сили та порушують Програмні засади та Статут Партії «Європейська Солідарність».

Рішенням Ради Львівської територіальної організації Політичної Партії «Європейська Солідарність» розпочато процес припинення членства у партії та відкликання за народною ініціативою (застосування імперативного мандата) депутата Львівської обласної ради Олександра Ганущина. Про що скеровані відповідні подання.

Ганущин став частиною влади та «Слуг народу» та перестав представляти «Європейську Солідарність», - зазначили в ЄС Львівщина.

Згодом Олександр Ганущин у Facebook прокоментував новину поширену Європейською Солідарністю. Він зазначив, що зі здивуванням прочитав новину із засідання обласного осередку “Європейської солідарності».

«Партійні суди ім.Олега Синютки, виявляється, вирішують хто у нас «прикривається воєнною формою». Нагадую Вам, нешановний Олеже Михайловичу, що це не Вам вирішувати. Про решту недолугих закидів якось згодом! А військову форму і погони майора Збройних Сил України ношу з гідністю!", - зокрема написав Ганущин.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ