Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Європейський російськомовний канал може бути створений вже в травні - Порошенко

Канал, покликаний протидіяти інформаційний пропаганді з боку Росії, може бути створений вже на Ризькому саміті в травні, вважає Порошенко. Повідомило Дзеркало тижня.

Рішення про створення пан-європейського російськомовного каналу може бути прийняте на Саміті "Східного партнерства" в Ризі, заявив Президент України Петро Порошенко під час зустрічі з Міністром закордонних справ Латвії Едгарсом Ринкевичсом.

Раніше Міністр закордонних справ Латвії Едгарс Ринкевичс повідомив, що близько 15 країн Євросоюзу підтримують ідею створення каналу для російськомовних громадян Балтії та інших країн колишнього СРСР.

"Співрозмовники приділили особливу увагу необхідності спільних зусиль для протидії інформаційній пропаганді з боку Росії. Петро Порошенко наголосив на важливості практичної реалізації ініціативи низки країн ЄС та України щодо запровадження пан-європейського російськомовного каналу як джерела об'єктивної інформації", - повідомляє прес-служба Президента України.

На думку Порошенко, рішення про створення такого каналу могло б стати ще одним практичним результатом Саміту "Східного партнерства" в Ризі.

Дзеркало тижня

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ