Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Євросоюз знімає санкції з Іванющенка

Євросоюз знімає санкції з Іванющенка, - Лівий берег.

Брюссельський кореспондент "Радіо Свобода" Рікард Йозвяк у своєму твіттеріповідомив, що європейські санкції проти Віктора Януковича і його оточення будуть продовжені ще на рік, за винятком Юрія Іванющенка (також відомий як Юра Єнакіївський).

Колишнього депутата Верховної Ради  підозрювали у вчиненні злочину, передбаченого ч. 5 ст. 191 Кримінального кодексу (привласнення, розтрата майна в особливо великих розмірах). Однак органи прокуратури не змогли вчасно завершити слідство щодо Іванющенка, тож його адвокати через суд домоглися закриття справ.

Таким чином, у санкційному списку Євросоюзу залишаться Віктор Янукович, Віталій Захарченко, Віктор Пшонка, Олена Лукаш, Андрій Клюєв, Віктор Ратушняк, Олександр Янукович, Артем Пшонка, Сергій Клюєв, Микола Азаров, Сергій Курченко, Дмитро Табачник, Сергій Арбузов, Олександр Клименко, Едуард Ставицький.

Офіційне підтвердження буде у найближчі кілька днів.

Раніше зняття санкцій домоглися Раїса Богатирьова, Андрій Портнов, Олександр Якименко, Ігор Калінін, Олексій Азаров. Санкції з Віктора Януковича-молодшого були зняті у зв'язку з його загибеллю.

Лівий берег

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ