Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Юних стартаперів зі Львова запрошують на форум “Інноваційна весна”. Програма

Фото: Гал-інфо
Фото: Гал-інфо
Фото: Гал-інфо
Фото: Гал-інфо
Фото: Гал-інфо
Фото: Гал-інфо
Фото: Гал-інфо
Фото: Гал-інфо
Фото: Гал-інфо
Фото: Гал-інфо
Фото: Гал-інфо
Фото: Гал-інфо
1/6
25 та 26 травня у Львові проходитиме масштабний технологічний форум “Інноваційна весна”, що збере тисячі школярів, студентів, науковців та стартаперів. У програмі заходу - майстер-класи, науково-технологічна виставка, виступи відомих стартаперів і бізнесменів, а також пітчинги проектів.

Про це сьогодні, 21 травня, розповів заступник міського голови з питань розвитку ЛМР Андрій Москаленко, передає кореспондентка Гал-інфо.

Ми запрошуємо всіх винахідників будь-якого віку прийти до Teach StartUp School і відчути на собі атмосферу інновацій, знайти партнерів для власних проектів, надихнутись історіями успіху тощо. Ми плануємо величезну технологічну виставку, де буде представлено безліч цікавих винаходів. Наша головна мета - максимально стимулювати створення таких винаходів в місті”, - зазначив Андрій Москаленко.

Фото: Гал-інфо
Фото: Гал-інфо
1/1

Заступник міського голови також розповів, що під час форуму відбудуться пітчинги проектів, відбір яких тривав впродовж останніх кількох місяців. 

Насамперед, нас цікавить наскільки ідея є життєздатною і пристосованою до комерції. Другий аспект - це чи готова і спроможна команда цю ідею реалізувати і третє - це наскільки ідея актуальна для українського і закордонного ринку”, - додає директор Teach StartUp School, яка приймає цьогорічну “Інноваційну весну”, Назар Подольчак. 

Фото: Гал-інфо
Фото: Гал-інфо
1/1

Під час дискусій та майстер-класів, що триватимуть два дні, підніматимуться такі теми, як пошук інвесторів для інноваційних проектів, точки перетину університетів і бізнесу, а також пошуки мотивації. Шанс виступити отримають старшокласники, які поділяться своїми досягненнями у стартапах. 

Як обіцяють організатори заходу, яскравим акцентом стане саме відкриття форуму. 

Ми готуємо дуже особливе і дещо незвичне відкриття. Поки залишаємо у таємниці “родзинку”. Програма форуму насичена подіями, які сподобаються людям різного віку, статусу і навіть зацікавлень”, - зазначила координатор кластеру освіти та креативності Яна Пекун. 

Ще однією цікавинкою форуму стане Novatalking, в рамках якого амбасадори науки та юні винахідники розповідатимуть про свої ідеї, проекти та надихатимуть слухачів. Окрім цього передбачені цікаві та корисні майстер-класи не тільки для дітей шкільного віку, а й для дорослих, зокрема вчителів інформатики.  

Додамо, організаторами “Інноваційної весни-2018” є ЛМР, Львівський кластер розвитку освіти та креативності,  Teach StartUp School, Мейкерспейс. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ