Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Юрій Холод: частина людей досі не розуміє, яка роль в московського попа

Заступник голови Львівської обласної ради Юрій Холод в коментарі Гал-інфо повідомив про ситуацію з російською церквою на Львівщині.

Фото Олена Ляхович, Гал-інфо

"Процес не завершений. Це дуже довга робота. Адже перейти до Православної церкви України це лише перший етап. Далі необхідно працювати з людьми, які ходили до московського патріархату, щоб вони розуміли, яка шкода московських попів, та, що вони намагались вкласти їм в голови, та які наслідки це дало для  українського суспільства та України в цілому. Тому почався тільки етап будівництва Православної церкви України на тих московсько-попівських плацдармах", - повідомив Юрій Холод.

Він також зазначив, що досі на теренах області функціонує близько 15 російських парафій. Де досі розповідають людям, що росія не нападала на Україну і що не "все так однозначно".

Стосовно ситуації в місту Львові, то на сьогодні в місті нема їх митрополита Філарета, резиденція якого раніше знаходилася в храмі на вул. Тараса Бобанича.

Митрополит Львівський та Галицький Філарет РПЦвУ

 декілька підпільних парафій, які тихенько десь збираються. Тут варто Службі безпеки України та іншим правоохоронним органам відслідковувати ці моменти. Але основного центру у Львові вже немає", - додав Юрій Холод.

Заступник голови Львівської обласної ради вважає, що зважаючи на реальні дії, нічого не заважало розв'язати це питання ще у 2014-2015 роках. Головне було бажання людей на зміни.

"Чесно впевнений, що московські агенти є всюди, у всіх структурах та кабінетах. І вони завжди намагались прикрити ці питання", - зазначив заступник голови ЛОР.

Він додав, що у нас досі є частина людей, які не розуміють яка роль московського попа. А насправді це колишні працівники, або агенти КДБ, які завжди працювали тут над зомбуванням людей.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ