Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Юристи Центру соціально-психологічної інформації “Усі разом” готують позов до головного управління охорони здоров’я у Львівській області з приводу порушення прав хворих на ВІЛ/СНІД

Сьогодні, 29 травня, під час засідання Львівського прес-клубу реформ на тему “Роль зменшення шкоди у подоланні епідемії ВІЛ/СНІД в Україні”  керівник благодійного неурядового фонду “Центр соціально-психологічної інформації “Усі разом” Галина Камінська повідомила, що  юристи  цього фонду  готують позов до головного управління охорони здоров’я у Львівській області з приводу порушення прав ВІЛ-інфікованих, а саме ненадання безкоштовного  лікування ВІЛ-інфікованим.
“Хворі на ВІЛ/СНІД у Львівській області не мають шансів вижити, вони не мають доступу до лікування проведення, тестування  проводяться з порушенням законодавства. Зокрема, в багатьох випадках тестування платне, а також порушується конфіденційність результатів. Це жахливо, в нас люди вмирають через те, що не можуть отримати елементарної пігулки. Львівський центр  лікування і профілактики  СНІДу, на відміну від сусідніх Волинської та Івано-Франківської областей, не виконує своїх функцій”, -  зазначила  Галина Камінська.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ