Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

З 1 березня розпочинається реконструкція пл. Двірцевої

Уже з п’ятниці, 1 березня, розпочинається реконструкція пл. Двірцевої. Роботи відбуватимуться поетапно. Як повідомив Андрій Білий, заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР, є налагоджена співпраця з ПАТ "Укрзалізниця".

Для розвантаження центрального вокзалу, з 31 березня розпочнуть діяти додаткові зупинки потягів на станції "Підзамче". В свою чергу мерія продумує варіанти підсилення транспортного сполучення з цією станцією.

"З 1 березня розпочинаються роботи з реконструкції пл. Двірцевої. Відповідно, вже з п’ятниці розпочнеться поетапне перекриття площі. На початковому етапі для пасажирів міського громадського транспорту нічого не зміниться, автостанція продовжить функціонувати у звичному режимі.

Також ми співпрацюємо з ПАТ "Укрзалізниця". З 31 березня залізниця вводить додаткові зупинки на станції "Підзамче" для 53 поїздів, щоб розвантажити центральний вокзал, відповідно і пл. Двірцеву.

Тому, звертаємося до пасажирів, додатково переглядати розклад поїздів, місце відправки і зупинок, і купувати квитки, з 31 березня, від станції "Підзамче", — повідомив Андрій Білий, заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР.

За його словами, для забезпечення якісного транспортного сполучення із станцією "Підзамче", ЛКП "Львівелектротранс" розглядає можливість створення додаткового трамвайного маршруту від вул. Промислової до Академії мистецтв. Також буде проаналізовано завантаженість автобусів, які курсують в район станції "Підзамче", щоб збільшити кількість одиниць на маршрутах.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ