Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

З 20 листопада у Львові цілодобово чергуватиме снігоприбиральна техніка

Усі комунальні підприємства Львові, залучені до роботи з механізованого прибирання вулично-дорожньої мережі, готові до зимового періоду. Тож із 20 листопада запроваджують цілодобове чергування снігоприбиральної техніки.
Фото ЛМР

Про це інформує пресслужба ЛМР із посиланням на департамент житлового господарства та інфраструктури.

Техніка до зимового періоду готова. Спільно з управлінням з питань надзвичайних ситуацій ми проводили перевірку техніки. Все готове до роботи. Також  керівники інженерних служб ще раз додатково проведуть об’їзди по ШРП.

Прогнозують, що в п’ятницю буде дощ і можлива ожеледиця, тому чергування техніки запроваджуємо з 20 листопада. Відповідне розпорядження "Про перехід підприємств, залучених до роботи з механізованого прибирання вулично-дорожньої мережі, на зимовий режим роботи" вже підписане, піскосуміш є, сіль є, реагенти закупили.

Відповідно, всі служби попередженні. Усі ШРП мають забезпечити готовність, щоб у будь-який час, якщо будуть примерзати мости та підйоми, забезпечити посипання. Також готовність мають забезпечити балансоутримувачі будинків, щоб їхня техніка і двірники могли вийти посипати тротуари.

Нагадаємо, цього року для механізованого прибирання вулично-дорожньої мережі Львова залучать 137 одиниць комунальної техніки та 107 одиниць приватної.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ