Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

З 21 кінотеатру Львова зараз функціонує сім

З 21 кінотеатру Львова зараз функціонує 7. Про це йшлося під час прес-конференції трудового колективу львівського кінотеатру „Сокіл” на тему «Занепад кіноіндустрії у Львові. Ліквідація кінотеатру «Сокіл».
В прес-конференції також взяли участь директор Львівської обласної контори прокату кінофільмів Андрій Бабінський, голова спілки працівників кінопідприємств Львівської області Григорій Чопик, директор кінотеатру ім. Івана Миколайчука Елла Клазішвілі та директор кінотеатру «Дзвін» Марія Драчук. Приводом до обговорення проблеми львівських кінотетатрів стала ліквідація кінотеатру «Сокіл».  
Як розповів голова спілки працівників кінотеатру Львівської області Григорій Чопик, ситуація зараз склалася критична: «Якщо ми не втримаємо тих кінотеатрів, які ще існують, то не буде чого відновлювати».
За його словами, перепрофільовані або ліквідовані такі кінотеатри, як «Клекіт», «Зірка», «Карпати», «Стрілець», Галицький центр кіномистецтв, «Дніпро», «Спартак», «Дружба» та багато інших. На їхньому місці зараз організовані нічні клуби, магазини тощо.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ