Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

З 29 червня буде перекрито рух на частині вулиці Городоцької — від вулиці Смаль-Стоцького до Кульпарківської

З 29 червня 2006 року починаються ремонтні роботи з реконструкції вул.Городоцької на ділянці від вул.Смаль-Стоцького до вул.Кульпарківської, - повідомили в управлінні транспорту і зв’язку Львівської міської ради. Рух транспорту на вказаній ділянці буде закрито до 1 серпня 2006 року. У зв'язку з тим, автобуси маршрутів №№ 2, 17, 27, 35, 37, 40, 48, 53, 54; 57, 67, 68, 75, 88 і 91 будуть з дійснювати об’їзд за такою схемою:

-  від центру:   вул.Смаль-Стоцького - вул.Тургенєва - вул.Любінська -вул.Народна;
- до     центру:     вул.Народна -   вул.Любінська     -     вул.Окружна –вул.Кульпарківська  -  вул.Поліщука - вул.Смаль-Стоцького. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.
 У зв'язку з ремонтними роботами на вул.Городоцькій з 29 червня буде   припинено рух   тролейбусів  № 7 та № 12.  Замість тролейбусів маршруту № 12 будуть курсувати пільгові автобуси маршруту № 6-А сполученням вул.Університетська - вул.Суботівська (вул.Листопадового Чину - пл. Св.Юра - вул.Тургенева – Народна – Сяйво - Широка – Суботівська), - повідомили в управлінні транспорту і зв’язку Львівської міської ради. Ці чотири автобуси будуть безкоштовно перевозити пасажирів усіх пільгових категорій, а для інших пасажирів плата становитиме 60 коп. Початок роботи автобусів о 7.00 год., кінець роботи – о 19.00 год., інтервал руху - 15 хвилин. Перевізник - ВАТ Львівське АТП 14630.
 Після закінчення ремонтних робіт на вул.Городоцькій, рух тролейбусів 7-го і  12-го маршрутів буде відновлено.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ