Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

З будинку, який належить ДП «Західукргеологія», штукатурка не обвалювалася

З будинку, який належить ДП «Західукргеологія», штукатурка не обвалювалася. Про це повідомили в прес-службі НАК "Надра України".
На фото, яке розмістила у себе Львівська міська рада, добре видно межу між будинками (справа – будівля ДП «Західукргеологія»), а також місце падіння штукатурки під балконами житлового будинку на просп. Свободи 6/8

Як зазначили в НАК "Надра України", вчора ввечері, 26 лютого 2019 року, сайт Львівської міської ради із посиланням на Галицьку районну адміністрацію, поширив інформацію про те, що нібито «на пл. Міцкевича, 8, з будинку, який належить «Західукргеології», обвалилась штукатурка з балкону». Більше того, внаслідок інциденту «людина отримала незначні травми, медики надали їй допомогу, від госпіталізації вона відмовилась».

Дочірнє підприємство НАК «Надра України» «Західукргеологія» повідомляє, що вказана інформація є недостовірною та уже звернулося з відповідним листом до Львівської міської ради.

- Так, дійсно, вчора поряд із адмінбудвілею «Західукргеології» мав місце такий інцидент, але хочу наголосити, що штукатурка обвалилася з балкону житлового будинку на проспекті Свободи 6/8, а не з нашою будівлі, як сказано у ряді місцевих інтернет-ресурсів, — розповів директор ДП «Західукргеологія» Дмитро Штикало.

Також він додав, що кожного року у «Західукргеології» обстежують стан фасаду, балконів та даху будівлі та вживають відповідних заходів, з метою недопущення надзвичайної ситуації, що склалася із сусіднім будинком.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ