Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

З львівського вокзалу забирають евакуйованих з Польщі людей

Фото Гал-інфо.
Фото Гал-інфо.
Фото Гал-інфо.
Фото Гал-інфо.
1/2
Як повідомив Гал-інфо один з евакуйованих чоловіків, для того, щоб забрати їх додому на Рівненщину, за ними приїхали медики та автобуси з м.Рівне.

Як повідомив чоловік, сам він мешканець Рівненської області, спочатку їх перевіряли поляки, потім перевіряли в Україні та записали всі дані, і ще окремо їх перевіряла бригада медиків, яка спеціально приїхала з Рівного.

Також він повідомив, що на Львівському вокзалі всіх евакуйованих розділили на групи з яких регіонів України вони, і схоже, що за кожною групою осіб транспорт для евакуації вислали з їх обласного центру.

Нагадаємо, відповідно до рішення Уряду України, пункти пропуску наразі тимчасово закриті для міжнародного пасажирського залізничного, повітряного та автобусного сполучення. Однак державні органи організовують спецрейси, яким із-за кордону повертаються українці, а до своїх країн іноземці. Такі рейси уже активно здійснюються літаками, а відсьогодні і поїздами. Вони були організовані спільними скоординованими зусиллями Міністерства інфраструктури, Міністерства закордонних справ та Укрзалізниці.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ