Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

З нагоди Дня прикордонника подяками від громади Львова нагороджено військовослужбовців

З нагоди професійного свята — Дня прикордонників, заступник міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Сергій Бабак привітав військовослужбовців Західного Регіонального управління Державної прикордонної служби України та нагородив їх подяками від громади Львова. Про це інформує прес-служба ЛМР.

"Хочу відзначити ваш професіоналізм і розуміння сучасного складного стану, в якому перебуває наша країна. Ви завжди готові борони і бороните наші кордони і цілісність нашої держави. Однак, особливо приємно, про що теж хочу наголосити, бо знаю це з власного досвіду — військові ніколи не підводять. Не підводять не лише при виконані своїх службових обов’язків, а коли місту Львову доводиться звертатися до вас за допомогою, ви жодного разу нам не відмовили. Дякую за це! Дякую за вашу відповідальність і готовність допомагати.

З почуттям великої поваги до вас, з низьким поклоном перед сім’ями загиблих, вітаю вас з професійним святом і маю честь виконати приємну і почесну для мене місію — нагородити вас подяками від громади Львова", — відзначив Сергій Бабак.

За високий професіоналізм, сумлінне виконання службових обов’язків, вагомий внесок у забезпечення надійної охорони державного кордону України та з нагоди Дня прикордонника подяками від громади Львова нагороджено:

Олега Рибака — підполковника, старшого офіцера з фізичної підготовки та спорту відділу підготовки персоналу Західного Регіонального управління Державної прикордонної служби України;

Вадима Козуля — полковника, заступника начальника відділу — начальник 3-го сектору оперативних чергових відділу управління службою штабу Західного Регіонального управління Державної прикордонної служби України;

Валентин Сухомлин — полковника, начальника служби безпеки дорожнього руху Західного Регіонального управління Державної прикордонної служби України.

Також Іван Лозинський, голова Личаківської РА, привітав і нагородив подяками від громади Львова Ігора Кохана, підполковника, заступника начальника Львівського прикордонного загону, начальника відділу забезпечення; Наталію Гришкун, майора, старшого офіцера відділення по роботі з персоналом відділу персоналу Львівського прикордонного загону, Оксану Ільєву, старшого сержанта, інспектор І категорії відділу прикордонної служби "Львів-аеропорт".

Нагадаємо, День прикордонника — професійне свято прикордонників України, відзначається 30 квітня, починаючи з 2018 року.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ