Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

З потягу «Львів-Адлер» зняли наркомана

На митному посту «Іловайськ» співробітниками Амвросіївської митниці спільно із працівниками СБУ, під час здійснення митного контролю поїзда сполученням «Львів - Адлер», у громадянина України, який прямував з України до Росії, виявлено 79 капсул медичного препарату «Трамадол», які знаходились в пачці з під чаю у сумці з особистими речами, а також 14 г речовини рослинного походження світло-зеленого кольору. Про це повідомив відділ з питань взаємодії із засобами масової інформації та зв'язків з громадськістю.

Після здійснення особистого огляду у правій кишені штанів чоловіка було виявлено ще 5 капсул зазначеного препарату.

За даним фактом складено протокол про порушення митних правил за статтею 352 Митного кодексу України (переміщення з приховуванням від митного контролю).

Водночас на митному посту «Успенка» працівниками Амвросіївської митниці складено протокол відносно громадянки Росії, яка слідувала з Росії до України на автомобілі «Тойота лендкрузер», та не заявила про переміщувані через митний кордон України 9 таблеток «Фенозепаму».

Разом з нею у цьому ж транспортному засобі слідував громадянин Росії, який також не заявив про переміщувані ним через митний кордон 19 таблеток медичного препарату «Тофізопам». Відносно зазначеного громадянина також складено протокол про порушення митних правил за статтею 340 Митного кодексу України (недекларування товарів).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ