Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

З резиденції Додона зняли прапор Євросоюзу

Президент Молдавії Ігор Додон заявив, що на будівлі його резиденції висітиме тільки державний прапор. Стяг Євросоюзу, який раніше висів поруч з молдавським, був знятий в минулі вихідні. Про це повідомило агентство "ТАСС".

"На будівлі резиденції президента буде, як свідчить закон, в обов'язковому порядку висітиме прапор Республіки Молдова, і тільки він", - процитувало агентство заяву Додона в ефірі молдавського телеканалу "ПРО-ТВ".

Президент Молдови підкреслив, що законодавство країни не передбачає, що на державних установах мають бути в обов'язковому порядку вивішені інші прапори.

При цьому Додон сказав, що "нічого не має проти Європейського союзу" та має намір продовжити співпрацю з євроспівтовариством, йдеться в повідомленні.

"Я зустрічався з послами країн ЄС, акредитованих у Кишиневі та домовився, що раз на місяць ми будемо зустрічатися аби обговорювати поточні проблеми. Другий офіційний візит після Москви я зроблю в Брюссель. Тому відносини з ЄС залишаються хорошими і конструктивно розвиватимуться", - процитувало його агентство.

Повідомляється також, що на сайті президента версію румунською мовою виправили на версію молдавською.

Нагадаємо, Додон прийняв присягу президента Молдови. Під час інавгурації він закликав до єдності в країні і зобов'язався зберігати нейтралітет Молдови.

112
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ