Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

З відходом Ложкіна дистанція між Порошенком і олігархами збільшилась, - політолог

Причиною того, що Борис Ложкін покинув посаду голови Адмністрації Президента України став не конфлікт. Просто люди на таких посадах професійно вигоряють, адже це вимагає постійного самоконтролю цілодобово, без відпусток. Таку думку сьогодні, 30 серпня, в коментарі Гал-інфо висловив політолог Володимир Цибулько.

За його словами, Борис Ложкін будував свій бізнес на комунікації та персональних контактах, і цей свій досвід він використав на посаді очільника АП.

«Був час, коли ця здатність Ложкіна - вибудовувати перфектні управлінські схеми через персональні зв’язки - спрацьовувала. Він був ефективним комунікатором між різними групами впливу», - сказав політолог.

За словами Володимира Цибулька, президент Порошенко завдяки Ложкіну і своїй команді зумів збудувати унікальні інститути, а особливо антикорупційні.

«Тепер політика Адміністрації буде опиратися не лише на схемах та персональних зв’язках, тому потрібно будувати іншу систему відносин, коли всі у приймальні президента будуть рівними. Для Адміністрації усі матимуть рівну величину. Таким чином дистанція між Президентом і олігархами стає більшою. Змоги диктувати щось вже не буде», - переконаний політолог.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ