Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Надзвичайні події

За час негоди львівські рятувальники витягнули із заметів півтори тисячі авто

У період з 13 по 17 листопада внаслідок ускладнення погодних умов для надання допомоги населенню підрозділи ГУ ДСНС у Львівській області залучалися в 172 випадках. Надано допомогу 3747 людям та вивільнено 1456 одиниць автотранспортної техніки. Про це повідомили в ГУ ДСНС у Львівській області.

Для реагування від підрозділів Головного управління було залучено 587 рятівників та 183 одиниці техніки.

За добу 17 листопада рятувальники 6 разів виїжджали для надання допомоги населенню та розчищенню доріг.

Зокрема, упродовж дня фахівці 2-го спеціального центру швидкого реагування ДСНС України, залучивши шнекороторну машину та екскаватор Краз-255, проводили  розчищення автодоріг від снігу в с.Нагуєвичі, селищах Східниця, Рибник, Кропивник, Майдан і Залокоть Дрогобицького району.

О 09:18 біля с. Созань Старосамбірського району було здійснено буксирування автомобіля «Fiat Doblo». На місці події працювали рятувальники ДПРЧ-27 м. Старий Самбір.

О 16:40 у м. Дрогобич по вул. Козловського, рятувальники, за допомогою спеціальної аварійно-рятувальної машини від 2-го спеціального центру швидкого реагування ДСНС України, витягнули із снігового замету автомобіль «КРАЗ-250».

18 листопада о 00:16 біля с. Підбуж Дрогобицького району рятувальники місцевої пожежної команди с. Підбуж  здійснили буксирування  автобусу «Еталон».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ