Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

За добу бойовики 40 разів обстріляли позиції військових та населені пункти – штаб АТО

Впродовж сьогоднішнього дня, 23 червня, бойовики незаконних збройних формувань продовжували грубо порушувати умови припинення вогню в зоні проведення АТО. Повідомили в прес-центрі АТО.

Нехтуючи своїми зобов’язаннями в рамках Мінських домовленостей, бандити близько 40 разів наносили вогневі удари по опорних пунктах та блокпостах сил АТО, а також обстрілювали міську інфраструктуру населених пунктів.

Здійснивши вранці серію обстрілів із артилерії великого калібру в районі Артемівська, вони продовжили вдаватись до збройних провокацій вздовж усієї лінії розмежування сторін.

З 82 та 120-мм мінометів, гранатометів, озброєння бойових машин й стрілецької зброї загарбники неодноразово гатили по Опитному та Мар’їнці, що неподалік Донецька. В Мар’їнці декілька мін окупантів влучили в оселі мирних мешканців.

На Луганщині із 152-мм гаубиць та мінометів калібру 120 мм ворог щільно бив по Новотошківці. З мінометів та стрілецької зброї - по Щастю.

Широкине та Чермалик, що на підступах до Маріуполя, були обстріляні із мінометів різних калібрів.

Воїни української армії на провокації проросійських гібридних бандформувань не піддаються. У відповідь на відкриття вогню противником точними ударами із дозволеного угодами озброєння подавляють його вогневі точки.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ