Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

За два дні через "Дію" замовили 500 тисяч енергоощадних лампочок

Станом на 1 лютого через “Дію” замовлено вже 500 тисяч енергоощадних лампочок.
Фото з відкритих джерел

​Про це  розповів керівник з розвитку електронних послуг у Мінцифри Мстислав Банік в ефірі єдиного телемарафону.

“Дією” користуються понад 18,5 млн людей. Один з головних висновків минулого року, який під час війни можна було зробити, що “Дія стала для багатьох єдиним або основним джерелом доставки як послуг, так і документів, навіть новин. І коли таку величезну кількість людей треба покрити можливістю отримати LED-лампи то ясна річ, що треба це робити і давати людям цю послугу”, — розповів Банік.

За його словами людина подає заявку через “Дію” та обирає, в якому відділенні “Укрпошти” їй зручно отримати лампочку. І через два дні є готовність видачі, а люди отримують відповідне сповіщення. Посадовець додав, ті, у кого немає "Дії" чи смартфону, можуть одразу прийти до відділення “Укрпошти”.

“500 тисяч ламп — це, по суті, замовлення за 30-31 січня. Величезна кількість як для початку, зважаючи, що послуга доступна в обласних центрах, а також в Кривому Розі, Краматорську і Покровську”, — сказав Банік.

Нагадаємо, в "ДіЯ" з’явилася можливість подати заявку на обмін старих лампочок розжарювання на нові енергоощадні лампи. Як подати заявку читайте в матеріалі нижче. 

Обмін лампочок у "Дії": як подати заяву

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ