Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

За хабар засудили колишнього командира зенітно-ракетного артилерійського дивізіону однієї з військових частин регіону

Військовий місцевий суд Львівського гарнізону визнав винним у отриманні хабара колишнього командира зенітно-ракетного артилерійського дивізіону однієї з військових частин регіону та призначив йому покарання у вигляді штрафу в розмірі майже 13 тисяч гривень. Повідомила прес-служба Управління СБУ у Львівській області.
Ще в жовтні минулого року співробітники Управління СБУ у Львівській області затримали зазначеного військовослужбовця під час отримання у своєму службовому кабінеті хабара в сумі 1500 грн від командира одного з підрозділів зенітно-ракетного полку ЗОК. Хабар мав сприяти працевлаштуванню підлеглих йому військовослужбовців.
Після затримання хабарника матеріали справи було передано до військової прокуратури Львівського гарнізону, яка порушила щодо командира зенітно-ракетного артилерійського дивізіону кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого статтею 368 КК України (одержання хабара службовою особою). Після її розслідування матеріали були передані до суду, вирок якого вже набув законної сили.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ