Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

«За Львів Бандерівський» розмістив банери, де закликав Москву покаятися через Голодомор

До 79-х роковин Великого Геноциду українців громадський рух "За Львів Бандерівський" біля Пам`ятного знака жертвам Голодомору та політичних репресій, що на проспекті Чорновола у Львові, розмістив інформаційні банери із закликом вшанувати пам`ять українців, які загинули від штучного голоду, повідомили активісти руху

Активісти руху розмістили чотири інформаційні банери з надписами: «Тоді міг врятувати хліб, зараз врятує пам'ять» та «10 мільйонів замордованих українців…Москва! Усвідом, визнай, покайся…»

Зі слів активіста руху Василя, представники Шевченківської райдержадміністрації намагалися перешкодити у розміщенні інформаційних банерів, вбачивши у заклику «Москва! Усвідом, визнай, покайся» неправильну та нетолерантну інформацію.

«Така поведінка представників влади під час поминальних заходів свідчить про відсутність здорової національної свідомості у міській адміністрації та про бажання угодити новому наміснику Партії регіонів на Львівщині Михайлові Костюку, який буде брати участь у заходах біля Пам`ятного знака. Потрібно називати речі своїми іменами, адже впродовж 20 років незалежності ми не змогли притягти до відповідальності та покарати катів українського народу, чим і досі не вшанували як належить пам'ять мільйонів невинно убієнних», - повідомив Василь.

О 16:30 члени громадського руху «За Львів Бандерівський» мають намір біля пам’ятника Т. Шевченкові запустити повітряний ліхтарик, який здійме в небо символічний колосок пам’яті, - на знак пам’яті про мільйони невинно замордованих українців.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ